7e Rabobank Barneveld Open Rolstoeltennis Toernooi

7e Rabobank Barneveld Open Rolstoeltennis Toernooi

In samenwerking met LTC Barneveld hebben wij van 29 t/m 31 augustus 2014 het 7e Rabobank Barneveld Open Rolstoeltennis Toernooi georganiseerd.
In totaal hebben 45 rolstoeltennissers zich ingeschreven. Dit zijn 6 spelers meer dan in 2013. Dit jaar hebben wij voor het eerst een internationale speler uit België mogen verwelkomen, hierdoor kreeg ons toernooi een internationaal tintje.

Vrijdagmiddag om 14.00 uur heeft wethouder Fokkema het toernooi geopend door het op te nemen tegen Peter de Bliek (organisator en tevens ook deelnemer). Waarna de eerste wedstrijden de baan op gingen.

Zaterdag zijn wij door de regen binnen begonnen waardoor we ook een beetje uit schema zijn komen te lopen. Gelukkig konden we aan het eind van de middag weer naar buiten en zijn we weer aardig ingelopen op het schema. ’s Avonds stonden de halve finales gepland wat voor het publiek heel leuk en spannend was om te blijven kijken.

Zondag was ook een heel wisselvallige dag, zo zijn de single finales buiten begonnen maar moesten helaas een paar wedstrijden binnen voorgezet worden door de buien. Nadat alle singles gespeeld waren was de prijsuitreiking. ’s Middags werden de dubbel finales gespeeld. Om 13.00 uur gingen de spelers de baan op. Dit waren ook heel mooie en lange wedstrijden. De maindraw heren Ivan Kindt en Berry Korst wisten na 4 uur tennissen de winst te pakken.

Maindraw Heren Dubbel Winnaars: Ivan Kindt en Berry Korst (rechts) Runners up:Jeroen Staman en Carlos Anker (links)

Maindraw Heren Dubbel
Winnaars: Ivan Kindt en Berry Korst (rechts)
Runners up: Jeroen Staman en Carlos Anker (links)

Ondanks het weer mogen we toch van een geslaagd toernooi spreken. Er zaten hele spannende en leuke wedstrijden bij, en de sfeer op het tennispark was net als voorgaande jaren weer super! In 2015 zullen wij zeker het 8e Rabobank Barneveld Open gaan organiseren.

Maindraw Heren Winnaar: Carlos Anker (rechts) Runner up: Peter de Bliek (links)

Maindraw Heren
Winnaar: Carlos Anker (rechts)
Runner up: Peter de Bliek (links)

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren:

Rabobank Barneveld-Voorthuizen(hoofdsponsor), Gemeente Barneveld, LTC Barneveld, Apotheek Barneveld, Praktijk Logopedie en Dyslexie, Stichting Tennishal Barneveld, Medifit Sportparamedisch Trainingscentrum, Emcart Sport, Echte Bakker van de Veer, Da Drogist Barneveld en Anders Catering.

Maindraw Dames Winnares: Dorrie Timmermans (links) Runner up: Djoke van Marum (rechts)

Maindraw Dames
Winnares: Dorrie Timmermans (links)
Runner up: Djoke van Marum (rechts)

Ook gaat onze dank uit naar:

De mensen achter de bar,
De scheidsrechters,
Everhart voor het prepareren van de banen,
Delia, Monique en Renée voor hun vrijwilligerswerk en
Alle ‘Vrienden van SRG’

Namens het bestuur van SRG

Nico Jansen, Peter de Bliek en Puck Bottenheft

Reacties zijn gesloten.