6e Rabobank Barneveld Open

6e Rabobank Barneveld Open Rolstoeltennis Toernooi

In samenwerking met LTC Barneveld hebben wij van 30 augustus t/m 1 september 2013 het 6e Rabobank Barneveld Open Rolstoeltennis Toernooi georganiseerd.

Winnaar: Jeroen Staman  Runner up: Peter de Bliek Categorie Main Draw Heren

Categorie Main Draw Heren
Winnaar: Jeroen Staman
Runner up: Peter de Bliek

In totaal hebben 39 rolstoeltennissers zich ingeschreven. Dit zijn drie spelers minder dan in 2012.Ook dit jaar kon er worden ingeschreven voor de Heren of Dames Single en de Heren of Dames Dubbel. Door de verschillende speelsterktes waren in het enkel spel in totaal zeven categorieën. In het dubbelspel in totaal vijf categorieën.
Vrijdagmiddag zijn de eerste wedstrijden om 14.00 uur begonnen. De burgemeester van Barneveld kwam ’s middags ook langs en heeft het rolstoeltennis ook zelf mogen ervaren.

Vrijdag en zaterdag is er voor de spelers, sponsoren en vrijwilligers een heerlijk diner verzorgd. Op vrijdagavond stond er zoals ieder jaar kip met friet op het menu en op zaterdag avond heeft Linda Maaskant een heerlijke pasta met cannelloni gemaakt.

We hebben dit jaar mogen genieten van drie dagen schitterend weer, waardoor alle wedstrijden buiten konden worden gespeeld. Dit heeft natuurlijk ook enorm bijgedragen aan de sfeer op het tennispark.

DSC_0146

Categorie Main Draw Dames
Winnaar: Djoke van Marum
Runner up: Maaike Derks-Snellenber

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren:
Rabobank Barneveld-Voorthuizen(hoofdsponsor), Gemeente Barneveld, LTC Barneveld, Apotheek Barneveld, Praktijk Logopedie en Dyslexie, Stichting Tennishal Barneveld, Elroba Electroworld, Medifit Sportparamedisch Trainingscentrum, Emcart Sport, Echte Bakker van de Veer.

Ook gaat onze dank uit naar:
– De mensen achter de bar,
– De scheidsrechters
– Linda voor haar heerlijke diner
– Hartger voor het prepareren van de banen
– Delia, Monique en Renée voor hun vrijwilligerswerk

Het bestuur van SRG

Reacties zijn gesloten.